18.11.2007 г., 6:03 ч.

Сън 

  Поезия » Друга
1221 0 7
Сън...
Сънувам ли?
Омразата се втурна
с мириса на сяра,
започна да вали,
отеква буря.
Светкавици разбиваха стените.
Порой от думи зли
премазва всички,
и аз проливам пак... сълзи.

Разбрах, че беше сън.
В мене любовта
отново се събуждаше...
Невярваща!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??