В съня ти тихичко ще влизам,
когато ме повикаш нощем
в моя сън. И ще съм близо,
с коси разпуснати и боса.
С очите си ще те погаля,
а ти ще носиш слънчогледи,
във златните сърца събрали
на лятото лъчите греещи.
© Белослава Всички права запазени