3.04.2011 г., 21:36 ч.

Сън 

  Поезия » Любовна
557 0 0

Денят не носи нищо лошо и нищо хубаво, уви!

Ако заспя ще мога още да виждам твоите очи!

 

Едва дочаквам мрак вечерен да спусне мека тъмнина,

сънят, приятел мой доверен обгръща ме в спокойна топлина!

 

Така ще бъда още дълго с тебе, в прегръдката на твоите ръце

и тръпнещо в желания, копнежи, щастливо ще е моето сърце!

 

Събуждам се! Животът е приключил! Дописвам страници на чернова...

В очакване на нещо да се случи, пропуснала съм да напиша белова...

 

Обичах те до болка! В съвършенство се сливахме във всеки миг блажен!

Обичах те за Бога и свещенство бе тоз живот със теб благословен!!

 

© Ели Григорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??