Сън ли е? Не зная
Тъмният прозорец В празната си стая
свети пак отворен… дъното дълбая
в черната ми стая. с нокти на ваятел.
В пълното на мрака В пълното на мрака
с нокти на ваятел в черната ми стая
дъното дълбая свети пак отворен
в празната си стая. тъмният прозорец.
Сън ли е? Все тая!
© Мария Димитрова Всички права запазени