Пристъпи в тъмното към мене -
обична приливна вълна.
С усмивката си озарена
окъпа ме във светлина.
Как исках да ми каже нещо -
трептеше свята тишина...
И вече знам: след тази среща
по-ведър ще е днес денят.
© Вилдан Сефер Всички права запазени