Ръката ми косите ти погали
и погледът ти светло ме огря.
Усмихваш се красива и добра,
и любовта гръдта по- силно пали.
Очите ти са нежната зора,
слънцата две завинаги отдали
лъчите топли... Искрени кристали
от чувствата на теб ще подаря.
И устните, най- сладките, целувам
и животворен дъх, уханно свеж,
душата ми изпълва със копнеж.
Да ме опиваш все, да те жадувам -
е полет над съдбата и стремеж.
Сърцата ни пламтят в един туптеж.
© Асенчо Грудев Всички права запазени