Сърцето препуска неспокойно и диво,
сърцето бушува в несвяст.
Май се бунтува искрено, живо
и ритъма чувам му аз.
Сърцето се радва,
сърцето тъгува…
Сърцето ни казва
какво ни вълнува.
Сърцето ни пази
и дава ни сили.
Сърцето не мрази,
а прави ни мили.
И нека все така в галоп
да чувам гласа на сърцето.
И да не кажа никога стоп,
за да ме води там накъдето...
© Силвия Рашева Всички права запазени