Как да ти помогна?
Сърце мое, изтерзано...
Щом и на лъжите ми не вярваш!
Кажи ми, как сега да те подмамя?
Оставих те да страдаш безутешно,
отбягвах те, опитвах болката да бъде,
сякаш смешка...
Отричах те, забравях те!
С надежда...
Че можеш още да търпиш!
А съвестта към мен да не поглежда.
Но ден дойде, когато свърши времето.
Когато и душата ми души я стремето.
Че твърде много съм грешила спрямо тебе! Сърце, тупти!
Сега така си ми потребно!
© Просто Някой Всички права запазени