Със тежестта на вечност...
Една съдба от безнадежност,
едно сърце, обстреляно с лъжи,
една душа безлично нежна,
белязани със скръб едни очи...
Това съм аз и чувства святи
във мен тежат - узрели плодове,
измерват се със тежестта на вечност,
с любов ви давам своето сърце...
Потъпквайте и плюйте обичта ми -
смълчано аз ще ви разбирам,
изстисквайте ме, пийте от кръвта ми,
предайте ме - за вас умирам...
Накрая злото ще прекърша -
искрица чувство ще ви възкреси,
подайте ми ръка, аз ще ви следвам,
по пътя оставете две сълзи...
© Сис Всички права запазени