Не ме наричай с нежни
имена!
Не казвай, че богиня съм
за теб!
Не се погубвай с мойта
красота!
Аз като всички съм -
жена.
От погледи, които само
искат,
душата си превърнах
в лед.
Не се опитвай да я
стоплиш.
Сгрешиш ли, свършено е
с теб!
И ако искаш да остана
твоя,
да бъда с теб, дори
в мига,
когато тъжен си и искаш
думи...
Едничка само изречи:
Ела!
И да забравим прозаичните
неща...
© Мариана Вълкова Всички права запазени
и много щастие в дните ви да има!
ПОЗДРАВИ! ПРЕКРАСЕН СТИХ!