10.12.2014 г., 7:58 ч.  

Съзвездие "Любов" 

  Поезия » Любовна
828 0 0

                                                                                         .


Будя се, събуден от теб,
в съня ми нежно ме галиш.
Нужна, както стихът на куплет,
цялост у мен да запазиш.

 

Искам душата ти свята
да докосна с топли очи.
Ти си символ на свободата,
прегърни ме, с мен остани.

 

Ще бъдеш всяко начало –
ранна утрин и последния дъх;
първи съдник, лице-огледало,
отразяващо истинен лъх.

 

Ще бъде любов от съзвездия,
апокалипсис дълъг на страстта.
Ще премина безброй премеждия
да остана до теб, обич-мечта.

© Веселин Джуров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??