7.11.2014 г., 0:04 ч.

Табела с надпис "забранено" 

  Поезия » Друга
623 0 1

Не ме поглеждай.

Не ми говори.

Комплименти - 

недей да ми правиш.

Нито ми рисувай мечти.

Измислена реалност -

не ми създавай.

 

Не ме карай да вярвам в лъжи.

Наивността ми не събуждай.

Не желая да слушам красиви лъжи.

С мен не се занимавай

и внимание не ми обръщай.

За любов с мен и дума да не става!

За мен и за теб като двойка не мисли.

 

Когато мислиш за мен,

сложи си надпис “забранено”.

Не се изкушавай.

Не мечтай за мен.

Нито пък любов си пожелавай.

Забрани си да обичаш 

всичко свързано с мен.

 

Аз сърцето си не мога да ти дам.

Защото ми е нужно.

Да се влюбя – не, не съм съгласна.

Да се влюбя - не допускам.

Стига вече с тази любов!

Сложила съм на сърцето

табела с надпис “забранено”.

А вярвай, много други като теб

опитвали са да го превземат.

 

© Мария Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Табела с надпис Забранено ! Хареса ми !
Предложения
: ??:??