14.06.2009 г., 21:14 ч.

Taм... 

  Поезия » Друга
608 0 0

Там, където вятърът буен заспива,

там, където жарта в мигом се разгаря,

там, дето пенливо вино душа разтваря,

там, де и цветята шептят, щом ме видят,

там, де някой в небеса прелита, щом прелита,

там, дето едно едно чакащо сърце пулсира,

там е храмът свещен - за нас предрешен.

© ДИМА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??