Там, където реката се влива в самотното море,
там, където лебедите са едно,
мога да изгоря болката!
Там, където гората е зелена,
там, където песента на златните дни не замлъква,
мога да скрия самотата си!
Там, където мечтите се сбъдват,
там, където сънят е реалност,
мога да почувствам живота!
Там, където мога да танцувам
на лунната светлина,
мога да обичам!
Там, където въздухът е с аромат на ванилия, мога да дишам!
В този нереален свят е моята единствена надежда!
© Кики Всички права запазени
С думите си рисуваш много силна картина.
Там, където мечтите се сбъдват,
там, където сънят е реалност,
мога да почувствам живота!