Вярвам, че ще дойде ден,
когато изгрева ще изпрати нощта,
и на танц ще я поканя с мен,
последен танц да изтанцувам с нея.
На звездите ще се налюбувам,
последна мъдрост от тях да чуя.
И начерта ми план велик,
когато утре изгрева посрещна,
да не забравям нея и за звездите
да се сещам.
© Калоян Всички права запазени