3.03.2008 г., 16:21 ч.

Танцувам 

  Поезия
700 0 12
Танцувам с теб. Обичам да танцувам.
Да сещам всеки допир. Тишина.
На ухо ти казвам тихичко: "Сънувам...
Невероятно си красива." И така
нежно продължавам да докосвам
всяка твоя приказна черта.
Без да искаш ти ме омагьосваш.
Ръката ти е пълна с топлина.
Полунощ е вече. Късно е. Танцувам.
Със най-страхотната жена.
В очите ти елмазени аз плувам
и не искам да достигна до брега.
Светът ме вика - нищо аз не чувам.
В този миг не искам аз да спра.
Прегръщам те. Целувам те. Танцувам.
По-щастливи ще сме двама сутринта...

© Валери Шуманов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??