Опушен бар. Кълбетата от дим
загадъчно размиват светлината.
Сред тях сме аз и ти - очи без грим,
танцуваме танго със самотата.
Акордеон изплака тъжен звук,
една виола му отвърна трепетно.
Застанали така един до друг
навлизаме на музиката в темпото.
Ръката ти покрива моя гръб,
а другата е хванала ръката ми.
Телата ни в извивките горят
и с танца си отива самотата.
Тангото ни отнесе от света,
далече, никой да не ни открие.
Танцуваме подвластни на греха.
Не казвай нищо. Танцът е магия!
© Nina Sarieva Всички права запазени