18.01.2008 г., 10:56 ч.

Тату 

  Поезия » Философска
669 0 5
Знакът на съдбата плисва мастило
върху смутена от признания ръка.
Нищо никъде не се е променило,
изглеждам като татуирана така.

© Люска Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??