Клоунът - отчаян оптимист,
единствен той със аромата
на цветята си общува
и с неповторимия си жест внушава
оная розова мъгла,
която само сцената познава!
......................................................
Ръкопляскане, поклон, завеса!
© Константин Корадов Всички права запазени