Арогантно усмихнат и надменно прецизен,
Колоритен и нежен - съвършен джентълмен.
Рогоносно-замаян - къпан, вчесан, зализан,
Актуално перверзен и на свалките фен.
Всичко в мен е ужасно - поза, пошлост, измама,
Ала странно, но всявам доброта и печал.
Трудно с мен се живее, както казва ми мама -
Ала с лесното винаги си напълно умрял.
Просто пиша си глупости, а чете ли ги някой?
Изобилства ли мисъл във мойте слова -
Кой отгоре диктува и защо теб те няма,
А когато той спре - ти ще спреш ли сама?
Е - завършен е само животът!
© Константин Коев Всички права запазени