13.02.2009 г., 22:09 ч.

Текст за четене в сряда 

  Поезия » Друга
710 0 3

(нещо обещано)

по обед

все слизат ангели от небето

червените гумени сърца

правят арка

от още по-голямо сърце

минавам

по столовете кацат гълъби

да клюкарят времето

червени гумени мечета

правят арка

от още по-голямо гумено мече

минавам

(Haribo macht Kinder froh)

по обед

косата ми е синя

вярвам

червени гумени цветенца

правят арка

от още по-голямо цвете

минавам

по столовете

срядата няма нищо общо

и е само ден

червеногуменосърце

излита нагоре

ангелите се усмихват

той ми разказва всичките си сънища

а аз дори не съм заспивала

 

© Зорница Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??