В последна нощ, в последна сутрин,
в последен ден заставаш горд
и същността си днес залагаш
на този зноен тенис-корт.
Но цифрите не са победа
в отделни сетове дори
и нито точката последна
във тебе ярко, че гори.
И не за слава и парите
те води вътрешно страстта.
На две пречупена ракета
е верен символ на честта.
© Никола Апостолов Всички права запазени
"И не за слава и парите
те води вътрешно страстта.
На две пречупена ракета
е верен символ на честта."