Ти докосна душата ми
и открадна сърцето ми,
преобърна живота ми
и разбуди чувствата ми.
Сърцето неуморно трепти,
когато изрича името ти,
забиващо тъй лудо,
виждайки очите ти.
Душата е пуста,
като ограбена стая,
продадена на дявола,
с едничка молба.
Да дойдеш в живота ми
и с мен да споделиш
всичко онова, даващо
сила на чувствата ни.
© Джимбо Всички права запазени