Ти
Гледам те и сякаш виждам всичко.
Слънцето, морето, та даже и небето.
И погледът ми знам, че ме издава,
защото свети когато си до мен.
Потъвам бавно в твоята усмивка,
сърцето бясно тръгва да тупти.
Страните румени, лицето ми с усмивка.
Навлезе в света ми и всичко промени.
Понякога ми стига просто да те видя
и всякаш вече тръгва моя ден.
И искам само тихо да приседна,
да те погледам и да съм добре.
© Радка Йорданова Всички права запазени