Очите ти -
извори чисти.
Потънал...
Победен.
Женски ръце -
топли,
нежни,
сурови.
Губят се в моите лапи...
Окован
сред свои.
Свободен
сред чужди.
Броя часовете
без теб.
Вечност...
Мярка за време.
Ти и аз -
заключих
сърцето си.
Бяла стая...
Притихвам...
Песен последна...
с теб.
Крясък на птица.
Мълчание.
Нощ...
Слънце мое, здравей!
© Виктор Добрин Димитров Всички права запазени