16.04.2010 г., 21:48 ч.

Ти и аз 

  Поезия » Любовна
642 0 5

Ти си просторът, който с мечти ме зовеше,

и крилата, с които духът ми волен летеше.

В сърцето твое вселена от обич откривах

и жива вода от усмивката нежна отпивах.

 

Аз съм нежният вятър, който лицето ти гали

и искрата, която в сърцето ти огъня пали.

Твоята слънчева пролет и щедрата есен.

Аз съм твоята радост и твоята песен...

 

Вървим през годините - влюбени, дръзки и смели,

живота си общ като дар от съдбата приели.

 

 

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??