Ти не знаеш колко много съм те чакал аз
Ти не знаеш колко пъти бях на ръба
Ти не знаеш колко пъти страдах от самота
Ето че ти се появи
И живота ми спаси
Бях на косъм аз
Но ти ме обикна в този късен час
И слънце изгря за мен
Дойде най-накрая щастлив ден
Ти не знаеш как те чаках аз
Ти не знаеш колко за теб плаках аз
© Николай Николов Всички права запазени