Един ден те срещнах
и те попитах къде отиваш.
На ухото ти тихо прошепнах,
Как устни хубаво присвиваш!
Ти само моя си, само моя!
Перфектната жена.
На друг недей да си, аз те моля.
Ти си ми едничка, и само една.
Искам с устни пак да те погаля.
Да опреш глава на мойта гръд.
В теб страстта силно да разпаля,
Галейки твоята прекрасна плът.
Дъх на страст и мирис на наслада.
В теб се показва, когато сме двама.
Нека започне любовната свада.
Нека приключи детската драма.
© Никалас Борисов Всички права запазени