it has always been
everyone knew
the answers
to all the questions,
but no one could know,
what can happen to him
in a short time,
even in a moment?
And how is it now?
You know even more,
of course, …,
but
What will happen to you in a minute?
In two minutes, in three, in four?
the time moves
the clock ticking:
tick tock…
винаги е било
всеки знаеше отговорите
на всички въпроси,
но никой не можеше да знае,
какво може да му се случи
за кратко време,
дори за миг?
И как е сега?
Знаеш още повече,
разбира се, …,но
Какво ще стане с теб след минута?
След две минути, след три, след четири?
времето се движи
часовникът тиктака:
тик так…
© Сенилга Всички права запазени