Тихи мисли,
изсъхнало червило.
Накапващ дъжд.
Съзнанието - сиво.
Кръстосани крака,
"небрежно" спуснат кичур.
Разрошена коса,
потропва токче в ритъм.
Тихо е и е спокойно,
дъждът прекапва.
И във тъмнината твоят образ
болезнено ми трябва.
© Мариана Всички права запазени