7.02.2010 г., 11:22 ч.

...тихо след тебе 

  Поезия » Любовна
782 0 15

Не ме питай дали съм сънувала

бели нощи и приказни сънища.

Не ме питай... Цяла нощ съм будувала

в свойте мисли - за мен съществуваш ли?!

 

Не ме питай дали съм сънувала

лунни пътища, звездни сияния.

Не ме питай... за рой пеперуди

бих заменила свойте деяния.

 

Не ме питай дали съм сънувала -

морски бряг във мен да разлива.

Не ме питай... дали съм щастлива,

щом затворя очи, само теб да сънувам.

 

Не ме питай дали съм сънувала

тихи утрини, с плаха целувка.

Не ме питай... Все на уж те целувам.

А в съня си не съм те достигнала.

 

Не ме питай, сама ще си кажа -

моят сън е за мен назидание.

Не ме питай... съня ще разкажа, (...за сбъдване),

после тихо след тебе ще тръгна.

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??