Тръгнах си, когато още беше тихо,
исках да избягам от срама.
Знаех, че любимият от теб си бе отишъл
и бе останал само мъж, но без душа.
С бързи стъпки се втурнах към вратата,
разрошена и бършеща сълза.
Заключих три пъти вратата
оставих всичко - у дома, а пред мене -
сляпа бяла празнота.
© Нати Всички права запазени
Празнотата е ужасно нещо, срамът - също... но стихотворението е страхотно - чувствено и искрено... понякога е по-добре да излезем от стаята, вместо да го погледнем в очите... ПОЗДРАВ!!!