Тишина, в която приказка се ражда…
По следи от шейна,
с аромат на смола и канела,
прелетя над света
доброта. И под снежна дантела
детска радост изгря -
съвършена, с любов напоена.
Светна малка звезда.
Засънува света мир – мечта, споделена...
2014г.
© Ваня Всички права запазени