Ако си запомнил мои стихове,
тогава чувстваш ме и ме познаваш.
Не казвай нищо и пристъпвай тихо,
поезията в мене не изтлява.
Ще бъда истинска във тези думи,
които идват само от сърцето.
Дали ще има обич помежду ни?
На изпит ще ни сложи битието!
© Аделина Колева Всички права запазени