21.11.2008 г., 23:05 ч.

Той... Аз... 

  Поезия
542 0 3

Той открадна.
Аз пропаднах.
Той избяга.
Аз отлагам.

 

Аз го чакам.
Той не идва.
Аз изчезвам.
Той приижда.

 

Той заспива.
Аз сънувам.
Той убива.
Аз бленувам.

 

Аз се раждам.
Той вини.
Аз залязвам.
Той лети.

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??