8.03.2011 г., 19:11 ч.  

Той, споменът 

  Поезия » Друга
617 0 3

тази нощ той се върна
защото ти си отиде
и отново бе нежен
и отново усетих какво е
да бъда щастлива
нощен гостенин
освобождаван от спомените
тази нощ той беше с мен
тази нощ той те прогони
и не поиска от мен
да съм друга и чужда на себе си
и не ме изревнува
за това че те пуснах
в душата си
как глупаво се преструвах
че вярвам
че ти би ме обичал
ако нещо изобщо знам
то е да разпознавам
мъжете които са безразлични
и влюбени в себе си
и които си тръгват от мен
с чувството на неотразимост
и уникалност
освобождавам те
иначе това моето ще заприлича
на маниакалност
не греша като казвам
скитай сам 
или с други 
или с много други
само знам
че събудих
от гроба пак спомените
да дам
от любовта която в мен
в излишък остана
защото той все се връща при мен
а теб все те няма


© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??