Това е просто любов...
Тя не може да бъде
грозна или грешна.
Никога!
Хиляди
различни желания...
Еднакво добри
сме само в това
да съдим някого
за избора...
или съдбата.
В погледите - послеслов...
Той се обръща и тръгва.
Жалка гледка -
те не си дават сметка...
Първи урок по толерантност.
Шах с пешка...
Ще бъде винаги "черният"
хомосексуалист
срещу всички
хомо сапиенс
с "белите" виждания...
© Таня Атанасова Всички права запазени