Топъл дъжд
Вали. Повдигат се мъглите
удавили простора на деня,
измива се прахта в душите
в кристалния порой вода.
Напук на всички листопади,
отломки и разбити брегове,
сърцата вечно ще са млади
след тези топли дъждове.
Искрят пробудени в небето
дъги сред грейнали лъчи,
потропват капки от небето
отронени и в нашите очи.
Лъчиста
© ЛЪЧИСТА Всички права запазени