18.05.2018 г., 21:39 ч.

Това съм Аз 

  Поезия » Друга
397 0 0

 

Това съм Аз – жена

с чувствителна, нежна душа.

Това съм Аз –

със сърце любвеобвилно.

 

В сърцето си нося любовта,

която ми дава криле,

обичам до болка,

обичам с цялото си сърце.

 

Дарих живот, обичам

безрезервно своите деца.

Обичам моите родители,

и моят брат, моята мечта.

 

Чувствата си пред всеки не изливам,

имам си приятелка една,

съвети тя винаги ми дава,

помага ми във всяка беда.

 

Някой се опитва да ме промени.

Напада ме с тежки думи.

Оказах се  с нож в гърба.

Нож забит от „приятелска“ ръка.

 

Човекът до мен въвлече ме

в тежка  непосилна битка,

пречупи моите крила,

но не ще ме промени.

 

Готова съм на саможертва,

измамена от собствената си съдба.

Наистина тревожно е да си Жена,

но няма как това е моята съдба.

 

В ранената разбита гръд,

мълчаливо тупти моето сърце.

Дори до болка наранена,

ще запазя собственото си Аз.

 

Гордея се, че съм това.

Гордея се, че съм Жена.

Не искам себе си да променя.

Ще бъда Аз, до края на моите дни.

© С. П. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??