Светът създаден бил за двама,
за две сърца, до смърт обречени,
и място там за трети няма...
Разбрал ли си това, човече, ти?!
Откраднеш ли си миг за себе си,
без да поискаш разрешение,
предаваш някого до себе си,
изгубваш се във подозрение.
А ако нещичко във повече
ти подариш на оня, ТРЕТИЯ,
като петаче, ако хвърлиш
парче любов на просяк, клетия,
към теб ще мятат тежки камъни
те, хорицата милостиви...
Ти си поредният "пропаднал тип",
разменящ смет за скъпи сливи!!!
© Йордан Всички права запазени