Времето крилато спира.
Пее химн зората.
Сам Орфей с небесна лира
слиза на зeмята...
***
С надежда в бъдното наднича,
дарява песни - благослов.
Преминал ада, но обичащ -
самият станал е Любов.
***
Орфеево вълшебно цвете
под лъчистия покров.
Родопа люби днес небето
със Орфеева любов...
© Вилдан Сефер Всички права запазени