Трябваше да те срещна тогава...
Трябваше да те срещна тогава,
когато само мой беше света,
когато бях нахално млада
с детски представи за любовта...
Трябваше отдавна да те срещна,
когато още нямах си съпруг
и нямаше да бъде грешно,
да избягам в нощта с друг...
Трябваше да те срещна тогава,
когато още нямах си деца,
да ме викаш с поглед сега не трябва,
на първо място е дълга!
Трябваше да те срещна, когато можех
да изживея с теб, което не мога сега,
но сега е редно да извадя ножа
и жива да убия любовта...
Трябваше отдавна да се срещнем
и без бариери да споделим любовта,
но защо след като закъсняхме за тази среща,
Бог отново ни събра?
Тази среща често закъснява,
за след време хиляди съдби да срине,
прости ми, трябваше да те срещна тогава,
затова разплакана сега ще те отмина!
18.08.2009
© Радослава Михайлова Всички права запазени
денят, който ни срещна със тебе!"
И три пъти: "Да е проклет,
че не дойде навреме!"