6.09.2012 г., 22:12 ч.

Твоите следи 

  Поезия » Любовна
899 0 0

Вече няма свят и за двама ни,
вече спряхме да броим и звездите,

вече забравили са се телата ни,

които не са се докосвали в дните! 

 

Вече забравих дори и лицето ти, 

само снимки останаха - две...

Да стоят тука в ръцете ми, 

да си спомням с тъга твойто лице.

 

И присвивам очи натъжени...

... и дъхът свършва почти!

Ако знаеш как искам да си при мене,

а не на снимката, която хвърлих встрани!

 

Можехме да имаме всичко,

но ти сам така пожела!
Да се изгубиш в самотата си 

и може би да обичаш друга жена.

 

Щом така пожела - тръгвай,

аз няма да те вържа при мен!
Запомни - глава през рамо не обръщай,

не, не и в този мрачен ден!

 

Забързай крачките... БЪРЗО,

чак дъх да не ти остане дори,

за да не мога да те стигна

и никога да не открия твойте следи!  

© Христина Юлианова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??