8.07.2017 г., 23:57 ч.

Творчеството 

  Поезия » Друга
248 0 1

Любов, политика, философия –

всичко туй ме вдъхновява.

Дали в света или във София –

много зло ме натъжава.

 

Ала има смисъл моят живот,

че в победата на доброто аз вярвам.

Не искам българинът да е скот,

затуй в писане времето си прекарвам...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е, че пишеш, но това не променя природата на българите. Живеем скотски защото така сме си постлали.
Предложения
: ??:??