8.02.2022 г., 8:30 ч.

Твоят клас 

  Поезия » Гражданска
358 0 2

На Диана, най-прекрасната жена
и учителка която познавам!


Твоят клас

 

Тихо е, и само твоят глас

като песен в стаята се носи.

Слушат те децата, твоят клас.

Слушат и задават ти въпроси!

 

Преподаваш новия урок,

със търпение им разясняваш.

Знанието няма ден и срок!

Всеки ден по малко им раздаваш!

 

Учиш ги на честност, доброта,

във живота истински да бъдат!

Даваш им от свойта топлина,

и мечти, които те да сбъднат!

 

Това са те, децата, твоят клас,

а ти си госпожата им любима!

Даряват те със обич всеки час!

Щастливи са със тебе, че те има!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??