ТОВА Е ТЯ...
Боята прикрива побелелите коси,
които са спуснати нежно.
Гримът прикрива бръчките,
появили се по изстрадалото ѝ лице.
Коприненото шалче прикрива отпуснатата кожа
на нейнатa доскоро грациозна шия.
Стегнатият сутиен повдига
вече отпуснатите и гърди.
Някои неща могат да бъдат умело прикрити...
... но кой ще прикрие белега от Цезаровото сечение?...
... кой ще прикрие болката на една майка - загубила своето дете?!?!?
© Габриела Стоянова Всички права запазени