Всяка жена носи в себе си част от Великата Тя…
Тя е Ева, малко непокорна, но смела…
Тя е Елена, красива - носеща в себе си греха…
Тя, познаваща преластителността и отмъстителността...
Тя знае - що е Любов и що е Омраза…
Тя е силна, но и безрасъдна…
Tя - нежност и свян…
Тя носи света на гърба си…
Тя знае и как да докажае истински любовта си…
Тя може да плаче и да се усмихва…
Тя дава живот с болка…
Тя раздава и любов без мяра…
Тя е всичко, което ти не можеш да обясниш!!!
© Сара Дочева Всички права запазени