Усмивката ù топли като лято,
ръцете ù са нежни като сняг,
сърцето ù е толкова богато,
преливащо от обич и от смях.
Очите ù проникват във душата,
глaсът ù е докосващ като звън,
на нея ù завижда красотата,
защото е прекрасна като сън.
Такава си е тя - неустоима,
без нея не е същият света ми.
И силна, и болезнено ранима,
такава я обичам - просто Ками!
на най-добрата ми приятелка и
най-добрия човек, който познавам
© Зорница Петровска Всички права запазени