Тя не подозира, че е влюбена. -
Разрошва облаците с ангелско перо;
Празнува всяко утро като чудо,
отпива слънце и дарява рождество.
Полива с милост съхнещи сърца.
Показва пътя на почти изгубени.
Тя дори не знае, че е влюбена. -
Затова е толкова добра.
© Илияна Каракочева Всички права запазени