14.01.2014 г., 20:36 ч.

Тъга 

  Поезия » Философска
613 0 1

      Тъга

 

Тъгата ме завладява,

 но упованието ми остава,

 само Бог ме спасява,

 житейска радост ми дарява,

 но той нищо не ми обещава,

 да се потрудя за нея си заслужава.

 Аз със силата си ще живея и ще го преодолея,

 духовният ми път е трънлив,

 но носи положителна промяна,

 търси душа, от обич завладяна!  

© Пламена Сомова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??